Fotbalové hřiště ožilo dětským dnem

Větrná, avšak slunečná neděle přivítala děti i rodiče na všestarském fotbalovém hřišti. Den dětí se nesl v duchu athénských her, byť s novodobým pojetím. Potkat jste se tu tak mohli se záludnými úkoly, jako např.: Závodem vozatajů, Hádovou stezkou odvahy, střeleckou zkouškou bohyně Artemidy, Poseidonovým rybářským testem a dalšími.

Zahájení her se ujal Milan Šafránek a Pavel Vydra, slavnostně byl zapálen i olympijský oheň. Sledovat jste kromě jednotlivých soutěží mohli i požární útok v podání všestarských hasiček, které od skvělého výkonu neodradil ani první nepodařený pokus s vadnou hadicí. Následovalo radostné, i když mnohdy nedobrovolné koupání v požární vaně.

Dospělí pak většinou dohlíželi na své ratolesti ze stanu s opečeným kusem masa, pivem či točenou limonádou. Skvělým doplněním se stal i řetízkový kolotoč a skákací hrad. Největším překvapením a asi i radostí na závěr celého dne byla pěna, kterou se podařilo nafoukat velkým větrákem na hřiště a ve které děti lítaly jako střelené. Silný vítr pěnu rozfoukal natolik, že poplašila i koně, které pak pádili přes obec. Vše však dopadlo dobře a spokojenost byla znát nejen na tvářích rodičů, dětí ale i organizátorů z řad hasičů i VPV.
jrk

 

Sem tam přijde email.

Čas od času máme touhu něco oznámit nebo pozvat na některou z akcí. Chcete být u toho?

Volba pro Všestary, o.s.

Všestary, Praha - východ IČ: 22846735 volbaprovsestary@email.cz
© 2010 Volba pro Všestary, o.s. Refresh stran 2018.