Chcete pomáhat obci i jejím občanům? Kandidujte s námi!

Volby do zastupitelstva byly vyhlášeny na 10. a 11. října. A pokud i vy cítíte, že je vám Volba pro Všestary blízká svým programem a činy a chcete se podílet na vedení obce, rádi přivítáme nové tváře. Neváhejte nám napsat, právě nyní je ta správná doba, kandidátní listiny se musí podat nejpozději do 5. srpna.

V minulých volbách se nám podařilo získat téměř polovinu hlasů a to velmi těsně. To nám dává velkou příležitost, že volby 2014 mohou pro obec Všestary představovat zásadnější změnu ve vedení, které již desíty let drží ve svých rukách pan Trojánek. Nelze zpochybňovat jeho přínos obci ve věci údržby, avšak současná doba vyžaduje mnohem více.

A to zejména orientaci v tom, jak získávat dotace, otevřenou, rychlou a příjemnou komunikaci s občany obce, týmový manažerský a nikoliv samorozhodovací způsob vedení. Volba pro Všestary vstoupí do voleb s kandidátem na starostu, který v předchozích čtyřech letech prokázal, navzdory našemu menšinovému počtu v zastupitelstvu, že se výborně v této problematice orientuje. Tím je Jaromír Jech. 

Právě Jaromír Jech stojí se svým velmi aktivním přístupem za získáním dotace na úpravu návsi, za nastartováním projektu rozšíření Mateřské školy, velmi hlasitě bojuje za zachování parku na rozmezí Všestar a Strančic i dokončení územního plánu, vysmlouval výstavbu další části chodníku do Strančic i opravy prašných cest, usilovně spolupracuje na projektu kanalizace, zajistil lepší dopravní spojení pro obec pro školáky, nesouhlasí s dalším rozšiřováním zastavěného území, účastní se všech obecní brigád i jednáních v okolních obcí např. na zajištění školní docházky pro Všestarské děti atd.

A do voleb půjde se zastupiteli, kteří chtějí pro obec skutečně pracovat a pomáhat jí, nejen si to odsedět na zasedáních. Protože odměna za výkon funkce zastupitele stěží pokryje náklady na telefony a dopravu, je nutné získat co nejvíce odhodlaných lidí, kteří chtějí skutečně pomáhat bez ohledu na čas, který tomu věnují. Patříte mezi ně? Chcete nám pomoci? Pište nám co nejdříve na email: volbaprovsestary@email.cz, rádi vás přivítáme v týmu.

 

Sem tam přijde email.

Čas od času máme touhu něco oznámit nebo pozvat na některou z akcí. Chcete být u toho?

Volba pro Všestary, o.s.

Všestary, Praha - východ IČ: 22846735 volbaprovsestary@email.cz
© 2010 Volba pro Všestary, o.s. Refresh stran 2018.