Draci vylétli ze slují

Již po čtvrté se vznesly nad Strančickým placem desítky draků. A nebylo by to napínavé, kdyby vítr silně vanul již od samotného začátku. Zatímco to kolem deváté hodiny vypadalo na sluncem prozářený relaxační odpočinek a opalování na poli pouze s dětskými soutěžemi, o desáté se obloha zatáhla a před jedenáctou konečně silněji zavanulo, což pomohlo i většině draků vystoupat do výšin. Akce se může pochlubit opět vysokým počtem dětí, registrovaných celkem 133, s neregistrovanými někde kolem 160. Po domácku vyrobených draků bylo celkem 13 a nutno říci, že obzvláště někteří z nich byli designovými lahůdkami. I proto byli nakonec všichni oceněni na podiu na minigolfu v rámci vrcholu Jablečných slavností a Festivalu řemesel.

Děkujeme hasičům, že nám i Jablečným slavnostem pomohli v rámci drakiády zorganizovat dopravu i pomoc u dětských aktivit, a jménem Mateřského centra Lodička děkujeme obci Všestary i všem dobrovolným dárcům za příspěvek na akci.

Těmto dětem patří velká pochvala za práci, kterou si daly s ruční výrobou draka:
Johanka a Vítek Kotoučovi, Eliška Růžková, Nelli Neuwirthová, Honza a František Štěrbovi, Adam a Veronika Fialovi, Pavla a Monika Královi, Klára a Péťa Kloudovi, Vítek Houfek (dokonce měl dva vyrobené draky) a Bára a Andrejka Jechovy. Prohlédněte si jejich výtvory ve fotogalerii. 

Sem tam přijde email.

Čas od času máme touhu něco oznámit nebo pozvat na některou z akcí. Chcete být u toho?

Volba pro Všestary, o.s.

Všestary, Praha - východ IČ: 22846735 volbaprovsestary@email.cz
© 2010 Volba pro Všestary, o.s. Refresh stran 2018.