Masopustní veselí 2015 s fotogalerií

Letošní Masopust měl tak trochu jiné rysy. A bylo to dobře. Organizátoři se rozhodli na základě zkušeností z předešlých let pozměnit koncept celého průvodu a namísto chození po jednotlivých domech zamířily masky v průvodu po slavnostním zahájení přímo do Menčické hospůdky u Hastrmana. Akce se zúčastnilo asi 30 masek a několik dalších účastníků průvodu a bylo to skutečně příjemné setkání. 

Během průvodu hrály tři velké harmoniky, v Menčicích pak na průvod čekal originální flašinet. A nejen to. Majitelé hospůdky, Kubovi a dobrovolní pomocníci připravili stánky s vynikajícím občerstvením i výzdobou. U Hospůdky přibyl prostor se sezením vytápěný kamínky. Gulášek, jitrnice, vdolečky a jiné dobroty začaly tak velmi rychle mizet. Setkání trvalo až do druhé hodiny odpolední, kdy se masky i účastníci začali míchat s turisty a postupně se vraceli domů. 

Z Masopustu se tak stalo velmi příjemné setkání s dopolední procházkou, obědem i skvělou zábavou. Poděkování patří všem, kteří se na organizaci podíleli!

Sem tam přijde email.

Čas od času máme touhu něco oznámit nebo pozvat na některou z akcí. Chcete být u toho?

Volba pro Všestary, o.s.

Všestary, Praha - východ IČ: 22846735 volbaprovsestary@email.cz
© 2010 Volba pro Všestary, o.s. Refresh stran 2018.