Pohádkové Hrusice a Cesta kocoura Mikeše

Přijďte v sobotu 30. května od 9.00 do Hrusic na další, již 11. ročník! Ti, kdo tuto akci znají z minulých let, si možná všimli obráceného pořadí v jejím názvu. Předchozích 10 ročníků, bylo především turistickou akcí, při které jste se mohli vydat ve stopách kocoura Mikeše na turistický pochod.  Ani letos nebude chybět možnost putovat do Mnichovic a dále po okruhu „Krásné vyhlídky“ nebo se vydat až do 20 km vzdálených Říčan.

Tentokrát Vás ale především čeká zábavný, trochu poznávací a trochu turistický dopolední program pro děti v Hrusicích. Na tradiční Den otevřených dveří v Památníku Josefa Lady budou „kyvadlově jezdit koloběžky.“  Můžete se vydat na komentované vycházky po Hrusicích a okolí, při kterých poznáte místa známá z knížek a obrázků Josefa Lady. Po cestě nebudou chybět ani různé soutěže a překvapení. 

Celým dopolednem vás budou provázet pohádková představení Kočovného divadla Rózy Blechové a kapely Péro za kloboukem – „zaručeně autentického pouličního šramlbandu, jehož produkce stává se obyčejně představením, kde divák nezřídkakdy jest jeho nedílnou součástí…..“. Po obědě, třeba ve známé hrusické Hospodě U Sejků, můžete dojít pěšky do nedalekých Mnichovic, kde se až do večera koná Mnichovické kramaření. 

Sem tam přijde email.

Čas od času máme touhu něco oznámit nebo pozvat na některou z akcí. Chcete být u toho?

Volba pro Všestary, o.s.

Všestary, Praha - východ IČ: 22846735 volbaprovsestary@email.cz
© 2010 Volba pro Všestary, o.s. Refresh stran 2018.