STŘÍPKY ZE ZASEDÁNÍ 2.4.2020

Zasedani-zastupitelstvo-vsestary-foto-2020-04-02

Zasedání zastupitelstva v nouzovém stavu se konalo přes Skype. Schváleny byly dodatky ke smlouvě o cyklostezce, ve kterých se termín dodání prodlužuje na 30.6. Obec díky zjednodušení trasy u plechárny šetří něco přes 300t. Kč. Dále starosta Jaromír Jech informoval o aktuálním dění:

  • Jsou objednané dva prořezy stromů, co ještě chybí dodělat.
  • Bio odpad bude vyvezený tento týden.
  • Obecní rozhlas. Elektronická aplikace byla spuštěna a má v současné chvíli asi 230 odběratelů. Pevný rozhlas - místostarosta Mirek Hofman prošel s panem Hejdou část obce a určili si prvních pět bodů (Nad úvozem, V úvozu, K lesu, Sluneční, náves), kde bude v blízkém termínu umístěny ampliony.
  • Vodovodní přípojka na hřbitov - projektant již přes měsíc mlčí, čeká se na další vývoj. Hřbitov je tedy zatím bez vody. Protože zmizel kohout z nádrže, tak místostarosta nechá udělat nový a Jirka Šafránek přislíbil, že hasiči navezou provizorní vodu.
  • Někdo vysypal auto nepořádku u tréninkového hřiště, místo, aby jej odvezl na sběrný dvůr. Starosta potvrdil, že zajistí odstranění a doporučil nájemcům hřiště, aby zamykali závoru. 
  • Už se objevily nabídky na pronájem kiosku u cyklostezky, žádosti o odkupy pozemků a další spousta věcí, která čeká na uvolnění situace, aby zastupitelstvo mohlo projednávat i tyto další body. Snad tedy příště.

 

Sem tam přijde email.

Čas od času máme touhu něco oznámit nebo pozvat na některou z akcí. Chcete být u toho?

Volba pro Všestary, o.s.

Všestary, Praha - východ IČ: 22846735 volbaprovsestary@email.cz
© 2010 Volba pro Všestary, o.s. Refresh stran 2018.